20 May, 2024

Termeni de utilizare

5 mins read

Acești Termeni guvernează accesul, utilizarea întregului conținut, Produs și Servicii disponibile pe site-ul roms-news.org (the “Service”) operat de(“us”, “we” sau “our”).

Accesul dumneavoastră la serviciile noastre este supus acceptării dumneavoastră, fără modificări, dintre toți termenii și condițiile conținute aici și toate celelalte reguli și politici de operare publicate și care pot fi publicate din când în când de către noi.

Vă rugăm să citiți cu atenție Acordul înainte de a accesa sau utiliza Serviciile noastre. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte a termenilor Acordului, atunci nu puteți accesa sau utiliza Serviciile noastre.

Proprietate intelectuală

Acordul nu vă transferă de la Noi nici una dintre proprietățile noastre intelectuale sau ale terților și toate drepturile, titlurile, iar interesul pentru și pentru astfel de proprietăți va rămâne (ca între părți) numai cu și licențiatorii săi.

Third-Party servicii

În utilizarea Serviciilor, puteți utiliza servicii, produse, software, embeds sau aplicații dezvoltate de o terță parte (“Third-Party Services”).

Dacă utilizaţi orice Servicii ale Terţilor, înţelegeţi:

  • Orice utilizare a unui Serviciu al unei Terțe Părți se face pe propriul risc și nu vom fi responsabili sau răspunzători față de nimeni pentru site-urile sau Serviciile Terței Părți.
  • Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea unui astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau servicii.

Link-uri Către Alte Site-uri

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de.

nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.De asemenea, nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii terțe pe care le vizitați.

Reziliere

Putem înceta sau suspenda accesul dumneavoastră la toate sau la orice parte a Serviciilor noastre în orice moment, cu sau fără motiv, cu sau fără notificare, cu efect imediat.

Dacă doriți să reziliați Contractul sau contul dvs., puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciilor noastre.

Toate prevederile Acordului care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui încetării, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, renunțările la garanție, indemnizația și limitările răspunderii.

Renunțare

Serviciile noastre sunt furnizate “AS IS.” și “AS AVAILABLE” base.and furnizorii și licențiatorii săi renunță la toate garanțiile de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv, fără limitare, garanțiile de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop și neîncălcare. Nici furnizorii și licențiatorii săi nu oferă nicio garanție că Serviciile noastre vor fi lipsite de erori sau că accesul la acestea va fi continuu sau neîntrerupt.

Înțelegeți că descărcați sau obțineți în alt mod conținut sau servicii prin intermediul Serviciilor noastre la discreția și pe riscul dvs.

Jurisdicţie şi Legea Aplicabilă

Cu excepția cazului în care orice lege aplicabilă prevede altfel, Acordul și orice acces la sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi guvernate de legile din New York.

Locul potrivit pentru orice litigiu care decurge din sau în legătură cu Acordul și orice acces la sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi instanțele de stat și federale situate în New York.

Modificări

ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment.

Dacă facem modificări semnificative, vă vom anunța prin postarea pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail sau a unei alte comunicări înainte ca modificările să intre în vigoare. Notificarea va desemna o perioadă rezonabilă de timp după care vor intra în vigoare noile condiții.

Vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de modificările efective. Dacă nu sunteți de acord cu modificările noastre, atunci ar trebui să încetați să utilizați Serviciile noastre în perioada de notificare desemnată sau odată ce modificările devin eficiente.

Utilizarea continuă a serviciilor noastre va fi supusă noilor termeni.

Contacta

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați la